www.pianoservis.info

home tisk sitemap kontakt

Nacházíte se: www.pianoservis.info >> Prohlášení o přístupnosti

Prohlášení o přístupnosti

Tyto webové stránky se snaží o maximální míru přístupnosti svého obsahu i funkčnosti, a sice podle většiny známých metodik. Splňuje většinu zásad dle pravidel pro tvorbu přístupného webu. Struktura obsahu i layoutu je vytvořena validním XHTML 1.0 Transitional, vizuální prezentace pomocí kaskádových stylů (CSS).

Tato internetová prezentace je vytvořena následujícími technologiemi: HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript. Internetová prezentace je plně zobrazitelná bez větších rozdílů na prohlížečích IE6+, Mozilla1.7+, Opera7+

Prezentace je optimalizována pro bezproblémové automatické aktualizace internetovými roboty v databázích vyhledávačů. Prezentace má minimální rozlišení zobrazovacího média 800*600. Prezentace je optimalizována nezávisle na platformě.

Údržba pian

servis

Aby zůstal klavír stále v dobrém stavu, je vhodné ho uchovávat ve stabilním prostředí bez změn teplot, vlhkosti apod.

Prodej pian

sell

Naši kvalifikování odborníci Vám poradí s výběrem piana nebo klavíru dle Vašich požadavků a možnosti.

Servis

tune

I při sebelepší péči o nástroj dochází k rozladění. Pak je zapotřebí povolat odborníka, ladiče, který piáno doladí.

26.11.2009

Repasované nástroje k prodeji-viz.prodej pian

více informací

22.11.2008

Dnešním dnem jsou uvedeny do provozu naše nové internetové stránky. Věříme, že přispějí ke zkvalitnění služeb a Vaší spokojenosti.

více informací

Rychlý kontakt